fbpx

Σημαντικά νέα από το αγωνιστικό σκέλος της ΑΕΚ

Σημαντικά νέα από το αγωνιστικό σκέλος της ΑΕΚ

Ο Τομ Φαν Βέρτ, δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ΑΕΚ αφού είχε ενοχλήσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και εν τέλει διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε,, σε εξετάσεις που ανέδειξαν το μέγεθος του προβλήματος στον αριστερό δικέφαλο.

Ακόμη στα «πιτς» παραμένει ο ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ταλαιπωρείται με θλάση από το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρότι αρχικά εκτιμήθηκε πως δεν θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και ο τραυματισμός του φάνηκε ελαφρύς, εν τέλει είναι ακόμα στα πιτς. Όπως διαπιστώθηκε η θλάση που ταλαιπωρεί τον Ισπανό άσο είναι πιο σοβαρή από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, ενώ είναι και σε δύσκολο σημείο που κάνει την αποκατάστασή του από πιο δύσκολη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα ο Μοχαμάντι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας θεραπεία.

Τέλος, γνωστό έγινε και το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Σέρχιο Αραούχο.

Την Τρίτη (21/2) ο ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε ο «Τσίνο» να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω 4 κίτρινων καρτών στο παιχνίδι της Κρήτης. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο και με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, και τα δύο ματς μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Άρολντ Μουκουντί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο