fbpx

Ολυμπιακός Futsal-Σαλαμίνα ΓΣ 4-5: “Απόδραση” απ’ το Πέραμα με το διπλό για τους νησιώτες

Ολυμπιακός Futsal-Σαλαμίνα ΓΣ 4-5: “Απόδραση” απ’ το Πέραμα με το διπλό για τους νησιώτες

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τη Σαλαμίνα ΓΣ επί του Ολυμπιακού Futsal με σκορ 4-5, στο κλειστό του Περάματος, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία ανεβαίνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, και ελπίζει για την παραμονή της εκεί, αν δε χάσει στην τελευταία αγωνιστική.

Οι νησιώτες, που πλέον συγκεντρώνουν 24 βαθμούς, και δίκαια βρίσκονται στη θέση αυτή, λόγω της ανεβασμένης απόδοσής τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στα μέσα του 2ου ημιχρόνου. Ισοφαρίστηκαν σχεδόν άμεσα από τους “ερυθρόλευκους”, αλλά πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, και μέχρι το 30′ ήλεγχαν τον αγώνα.

Στη συνέχεια το μομέντουμ άλλαξε χέρια, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στη διεκδίκηση του αγώνα, ισοφαρίζοντας ξανά, αλλά και προσπερνώντας για πρώτη φορά, “δηλώνοντας” έτοιμη να παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, που… καίγονταν για βαθμούς, ευτύχησαν να γυρίσουν το ματς, και παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκαν 5 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, βρήκαν το “λυτρωτικό” τέρμα στα τελευταία λεπτά, και έφυγαν από το Πέραμα με νίκη-χρυσάφι, που τους στέλνει στην 4η θέση.

Τα γκολ για τους Σαλαμινιώτες πέτυχαν οι Πασσαλής (3), Τάνκα και ο Χατζηφωτίου, ενώ για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Σινομάτι (2), Κοροβέσι και Ζελέκου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο