fbpx

Λάρισα Futsal-ΑΣ Αθήνα 90′ 3-3: “Άγγιξαν” τη νίκη οι Θεσσαλοί κόντρα στο “καλτσέτο”

Λάρισα Futsal-ΑΣ Αθήνα 90′ 3-3: “Άγγιξαν” τη νίκη οι Θεσσαλοί κόντρα στο “καλτσέτο”

Τρομερό παιχνίδι στον Θεσσαλικό κάμπο, ανάμεσα σε Λάρισα Futsal και ΑΣ Αθήνα 90′ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικώς ισόπαλες με 3-3, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, το οποίο ευνοεί μόνο τους φιλοξενούμενους.

Το “καλτσέτο”, που με την ισοπαλία αυτή φτάνει τους 33 βαθμούς, έχοντας κατοχυρώσει την 3η θέση του πρωταθλήματος εδώ και καιρό, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στα πρώτα λεπτά, αλλά δέχθηκε πριν την ανάπαυλα γκολ, ώστε να διαμορφωθεί το σκορ του ημιχρόνου (1-2).

Στην επανάληψη, οι Θεσσαλοί, που αποτελούν την πιο ευχάριστη έκπληξη της πρώτης κατηγορίας, αύξησαν την πίεση στα αντίπαλα καρέ, και κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή, περνώντας μπροστά στο σκορ, στα μέσα του 2ου ημιχρόνου (3-2).

Η ομάδα του Γιάννη Βρόντου όμως, βάζοντας και 5ο παίκτη μέσα, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης (3-3), το οποίο φυσικά και την ευχαριστεί, μιας και “γλίτωσε” στο τέλος μία ήττα, από έναν αρκετά ανεβασμένο αντίπαλο.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους, που μένουν στην 8η θέση με 18 βαθμούς, πέτυχαν οι Τσιρογιάννης, Μανίκος και Δημόλιος, ενώ για την ΑΣ Αθήνα 90′ σκόραραν οι Ζιάκας, Αρτίνος και Ντάρλας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο