fbpx

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Νίκη με το βλέμμα στα πλέι οφ

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Νίκη με το βλέμμα στα πλέι οφ

Ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια με το ισχνό 1-0 τον Λεβαδειακό, έφτασε τους 28 βαθμούς και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες του για την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στο πάγκο τους οι Βοιωτοί, οι οποίοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 58’, έμειναν στους 13 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1.

Στο 7’ σουτ του Γερεμέγεφ ήταν άστοχο, ενώ στο 11’ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία. Ο Ρομπάιγ βρέθηκε απέναντι από τον Γκροφ, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

SUPER LEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Λεβαδειακού, κυκλοφορώντας την μπάλα κυρίως από τα πλάγια, όμως οι φιλοξενούμενοι έκλειναν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Στο 22’ μετά από φάση διαρκείας, ο Ρομπάιγ σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 29’ ο Κεσχρίντα σούταρε με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο Τσάπρας γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Το σκορ άνοιξε στο 34’. Ο Εντερ σέντραρε, ο Ροτάριου κέρδισε την κεφαλιά και εκτέλεσε τον Γκρόφ (1-0).
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έχασε δύο ευκαιρίες με τους Τσάπρα και Παναγιώτου.

Αποβολή

Στο 58’ οι Βοιωτοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς μέσα σε ένα λεπτό ο Βήχος αντίκρισε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε. Στο 60’ ο Αγκιμπού Καμαρά βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού και σούταρε, ωστόσο ο Γκροφ ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 73’ ο Ροτάριου βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 77’. Ο Κιάρτασον «έσπασε» την μπάλα για τον Καμαρά που από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο νεαρός μέσος έδωσε το χέρι στον Ούγγρο τερματοφύλακα για την επέμβαση του.

SUPER LEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει κυνηγώντας το 2-0 για να σιγουρέψει το «τρίποντο» της νίκης, αλλά στάθηκε και άτυχος. Στο 83’ ο Ακιμπού Καμαρά έπιασε το σουτ και η μπάλα «σταμάτησε» στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κιάρτανσον πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, όμως και πάλι ο Γκροφ απέκρουσε την μπάλα.

Οι τελικές προσπάθειες ήταν 16-3 με τον Λεβαδειακό να μην έχει ούτε μία στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήρθε στο 86’. Ο Ντεντάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Λιάγκας αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Στο 97’ σουτ του Σακό απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Γκολ: 33’ Ροτάριου
Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Κόκκινη: 58’ Βήχος
Κίτρινες: Έρλινγκμαρκ/Παζ, Παναγιώτου, Νταμπό, Γερεμέγεφ

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Εντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (61’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (50’ Κιαρτανσόν).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία (46’ Σκβάρκα, 61’ Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80’ Σακό Μπακαρί), Γιαννιώτας (72’ Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο