fbpx

ΑΣΕ Δούκας-Κόμπρα ΑΠΣ 4-1: “Μαθηματικά” πρώτοι οι νταμπλούχοι

ΑΣΕ Δούκας-Κόμπρα ΑΠΣ 4-1: “Μαθηματικά” πρώτοι οι νταμπλούχοι

Την πρωτιά στην βαθμολογική κατάταξη για την κανονική περίοδο της Stoiximan Futsal Super League κατέκτησε ο ΑΣΕ Δούκας, νικώντας στο κλειστό του Βύρωνα την Κόμπρα ΑΠΣ με 4-1, για την 17η αγωνιστική, παίζοντας κατά διαστήματα κυριαρχικό ποδόσφαιρο.

Οι “μπλε”, που πλέον συγκεντρώνουν 49 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας, βρήκαν το πρώτο γκολ περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια (1-0).

Στην επανάληψη, οι περσινοί νταμπλούχοι έφτασαν στην επίτευξη ακόμα δύο τερμάτων, κλειδώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη νίκη (3-0), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το γκολ της τιμής λίγο αργότερα, μειώνοντας προσωρινά τη διαφορά (3-1).

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγα λεπτά πριν τη λήξη, η οποία βρήκε τους γηπεδούχους στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος, και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στα play-off.

Για τον ΑΣΕ Δούκα σκόραραν οι Μαρίνιο, Περέιρα, Τσίνας και Βινίσιους, ενώ για την ομάδα του Βύρωνα, που συγκεντρώνει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, σκόραρε ο Τσατσούλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο