fbpx

Λουτσέσκου: «Είχαμε πνεύμα μαχητή»

Λουτσέσκου: «Είχαμε πνεύμα μαχητή»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών του ενώ τα έβαλε και με τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε συγκέντρωση, φανταστικές αντιδράσεις, πνεύμα μαχητή και αποφασιστικότητα να κερδίσουμε. Αυτό σημαίνει τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να απολαύσω τη νίκη όσο θέλω, γιατί ότι είδα στο ημίχρονο, τόση πίεση.

Είναι ντροπή, αυτό που εξελίχθηκε, κατά τη διάρκεια, να μας δοθεί ένα φάουλ, μία κόκκινη που δεν δόθηκε, ήταν πολύ επιθετική η ΑΕΚ στα μαρκαρίσματά της, και όταν δεν δίνονται αυτά τα φάουλ την οδηγούν να πιέζει, πρέπει να παρέμβει η ομοσπονδία και η Σούπερ Λιγκ.

Αυτά είναι μια γενική κατάσταση, η ΑΕΚ είναι μια φανταστική ομάδα, έχει ένα σπουδαίο προπονητή. Αλλά είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με όλη αυτή την πίεση δεν είναι εφικτό να παιχτεί ποδόσφαιρο. Τρεις βαθμοί συνεχίζουμε μπροστά».

Για τη ενέργεια του Κωνσταντέλια:

«Ξέρουμε την ποιότητά του, αλλά όλοι στην ομάδα έκαναν σήμερα σπουδαίο παιχνίδι. Προσπεράσαμε την αναστάτωση των διαιτητικών αποφάσεων. Ελπίζω να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο