fbpx

«Εμφύλιος» στην Παρί Σεν Ζερμέν με Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ

«Εμφύλιος» στην Παρί Σεν Ζερμέν με Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ

Δεν περνάνε καλά στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό βγαίνει προς τα έξω , καθώς φαίνεται πως υπάρχουν πολλά μέτωπα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Ειδικά μετά την ήττα από την Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, υπήρξαν πολλά ρεπορτάζ για το κακό κλίμα στο εσωτερικό των Παριζιάνων.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, έδωσε συμβουλή στους συμπαίκτες του να τρώνε καλά και να κοιμούνται καλά με σπόντα προς τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει γίνει θέμα συζήτησης λόγω της εξωγηπεδικής ζωής του και ξεσαλώνει με φιέστες στο σπίτι του.
Υπάρχουν, όμως, και άλλα, όπως γράφει το Goal, αφού ο Μαρκίνιος και ο Πρσενέλ Κιμπεπέ, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της Παρί, δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις.

Ο Βραζιλιάνος εκνευρίστηκε πολύ με τον συμπαίκτη του, ο οποίος μετά την ήττα από τη Μονακό πήγε με ντουντουκά να μιλήσει στους οπαδούς και να απολογηθεί, ενώ είχε ζητήσει από τους άλλους παίκτες του να μη μιλήσει κανείς στον κόσμο.

Ο Μαρκίνιος θεωρεί πως ο Κιμπεμπέ έκανε αυτή την ενέργεια για να φανεί καλός στους οπαδούς σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο