fbpx

ΑΕΚ-Ερμής Ζωγράφου 4-1: Νίκη με ανατροπή για την «Ένωση»

ΑΕΚ-Ερμής Ζωγράφου 4-1: Νίκη με ανατροπή για την «Ένωση»

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 πήρε η ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία φτάνει στους 44 βαθμούς, ενώ αφήνει τον Ερμή στους 23, με κίνδυνο να βγει εκτός 4αδας.

Η «Ένωση» όφειλε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για την πρώτη θέση της κατάταξης, για την κανονική περίοδο, και τώρα ελπίζει σε “στραβοπάτημα” του ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος με έναν βαθμό κατακτά και μαθηματικά την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι, ήθελαν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι, μιας και έτσι θα “σφράγιζαν” την είσοδό τους στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα, σε περίπτωση που κερδίσει η ΓΣ Σαλαμίνα αύριο τον Ολυμπιακό στο Πέραμα, οι νησιώτες θα τους προσπεράσουν.

Σχετικά με το παιχνίδι, οι παίκτες του Ερμή προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Κουνταρδά, ξαφνιάζοντας τους “κιτρινόμαυρους”, που δεν άργησαν να απαντήσουν, βρίσκοντας δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα με τον Βιτίνιο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι με τον Ντάτη κλείδωσαν τους τρεις βαθμούς, καθώς πέτυχε άλλα δύο γκολ για την ομάδα του, παρά την αυξημένη πίεση των φιλοξενούμενων, που είχαν και 5ο παίκτη μέσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο