fbpx

Μπράτσος: «Ειμαι ακόμη πιο περήφανος σήμερα» (vid)

Μπράτσος: «Ειμαι ακόμη πιο περήφανος σήμερα» (vid)

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος, παρά την ήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Θα μείνουμε 5οι απόψε παρά την ήττα. Εμεις θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ειμαι ακόμη πιο περήφανος σήμερα και εκτιμώ τα παιδιά γιατί έδωσαν τα πάντα και δεν πήραμε αυτα που δικαιούμασταν.

Όταν παίζεις με 10 παίκτες δεν γινεται να μην επηρεάζεσαι, σε κλείνει στην άμυνα ο αντίπαλος. Το θεμα ειναι πως φτάσαμε να δώσουμε τη μάχη για να επιβιώσουμε ενώ θα μπορούσαμε να δώσουμε μάχη για να πάρουμε κάτι»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8xOC8xNy8wN18zM182M2YxMDVkNTBkMDY2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M4S”,”uploadDate”:”2023-02-18T17:06:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqluoxlpewc1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο