fbpx

Νίκη κορυφής για την Άρσεναλ – Ψυχρολουσία για την Σίτι: Τα αποτελέσματα

Νίκη κορυφής για την Άρσεναλ – Ψυχρολουσία για την Σίτι: Τα αποτελέσματα

Η Αρσεναλ βρέθηκε να χάνει δύο φορές, όμως με γκολ στο 93’ και το 97’ έφυγε με 2-4 από την Αστον Βίλα και πέρασε στο +3 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ στο 5’ όταν ο Γουότκινς νίκησε στο 1v1 τον Σαλιμπά και με διαγώνιο αριστερό τον Ράμσντεϊλ έκανε το 1-0 . Ο Μινγκς έκοψε στη γραμμή στο 12’ αλλά μάλλον ήταν οφσάιντ, για να γίνει το 1-1 στο 16’ μετά τη σέντρα από δεξιά του Γουάιτ και το τρομερό βολέ του Σάκα έπειτα από απόκρουση της άμυνας.

Η Αρσεναλ στη συνέχεια προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, όμως στο 31’ βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ έπειτα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια της ομάδας του Ουνάι Εμερι από αριστερά και όμορφο τελείωμα του Κουτίνιο μέσα από την περιοχή. Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν να αλλάζει και την Άρσεναλ να βρίσκεται κοντά σε ακόμη μια ήττα, ώσπου μετά το 90′ , ο Μαρτίνεζ έβαλε ένα αυτογκόλ και ο Μαρτινέλι σημείωσε γκολ σε κενή εστία έφερε την νίκη στους Κανονιέρηδες.

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Μορένο (78′ Ντιν), ΜακΓκιν, Λουίς (67′ Ντεντόνκερ), Καμαρά, Κουτίνιο (62′ Ράμσεϊ), Μπουεντία (67′ Μπέιλι), Γουότκινς (78′ Ντουράν)

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (79′ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (90+6′ Τίρνεϊ), Ζορζίνιο, Τζάκα (79′ Βιέιρα), Σάκα, Όντεγκααρντ (90+6′ Χόλντινγκ), Τροσάρ (68′ Μαρτινέλι), Ενκέτια

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατούσε για 40 λεπτά την νίκη και τους τρείς βαθμούς στα χέρια της , αλλά ο Γούντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ είχαν άλλη άποψη και τους έκοψαν την χαρά, δίνοντας παράλληλα χαμόγελα στην Άρσεναλ.

Σίλβα 41′, Γουντ 84′

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας 11
Έζε 69′ , Ζανέλτ 90+6′

Έβερτον – Λιντς 1-0
Κόουλμαν 64′

Γουλβς – Μπόρνμουθ 0-1
Ταβερνιέ 49′

Μπράιτον – Φούλαμ 0-0

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-1
Πρόουζ 45+1

19:30| Νιούκαστλ – Λίβερπουλ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο