fbpx

Σπουδαίο «διπλό» για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε στην κορυφή

Σπουδαίο «διπλό» για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε στην κορυφή

Νίκη τεράστιας σημασίας πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Άρσεναλ στο «Emirates» με 3-1, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας και έβαλε «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Premier League, οι «Πολίτες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι στους 51 βαθμούς με τους «κανονιέρηδες» που έχουν, όμως, έναν αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, καθώς μετά από λάθος του Τομιγιάσου, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Ράμσντεϊλ χωρίς να έχει δει τον Ντε Μπρόινε, ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Η Άρσεναλ αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 42′ με το εύστοχο πέναλτι του Σάκα, έπειτα απ’ την ανατροπή του Ενκέτια απ’ τον Έντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι κυριάρχησε απόλυτα και δίκαια πήρε ξανά προβάδισμα. Στο 72′ ο ωραίος συνδυασμός των Χάαλαντ, Μαχρέζ, έβγαλε τον Γκρίλις σε θέση βολής κι ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Χάαλαντ στο 82’, πετυχαίνοντας το 26ο γκολ του στη φετινή Premier League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο