fbpx

Οι λόγοι που θα γίνει ξανά το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Οι λόγοι που θα γίνει ξανά το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Sτη σέντρα θα βρεθούν Ατρόμητος και ΑΕΚ, καθώς ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε υπαιτιότητα για την μη διεξαγωγή του.

Στην υπόθεση των… κοντών δοκαριών δικαιώθηκε λοιπόν ο Ατρόμητος με τον ΑΔ να διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα. Σε ένα σκεπτικό 25 σελίδων, η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ξαναγίνει ο αγώνας, κάνοντας -εν μέρει- δεκτές και τις πρόσθετες παρεμβάσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στην εκδίκαση της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο βασικός λόγος, που δεν καταλογίστηκε ευθύνη στην ΠΑΕ Ατρόμητος, είναι επειδή το γήπεδο ανήκει στην δημοτική αρχή και όχι στην ομάδα, και ο Δήμος έχει την εποπτεία του χώρου και των εγκαταστάσεων. Το γήπεδο πέρασε στην κυριότητα της εγκαλουμένης έξι ώρες πριν από τον αγώνα.

Επισημαίνεται ακόμη πως στο γήπεδο Περιστερίου έχουν διεξαχθεί διεθνείς αγώνες UEFA από το έτος 2010 έως και το 2019. Σε τέτοιους αγώνες έχει προηγηθεί έλεγχος των αρμόδιων Επιτροπών της UEFA για την καταλληλότητα και κανονικότητα του γηπέδου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το πρόβλημα υπήρχε όταν παρέλαβε το γήπεδο η ομάδα του Περιστερίου και οι άνθρωποι της ομάδας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το διορθώσουν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο