fbpx

Νέο Ικόνιο-Ερμής Ζωγράφου 6-3: Νίκη για τους Περαματιώτες και “μάχη” για την πεντάδα

Νέο Ικόνιο-Ερμής Ζωγράφου 6-3: Νίκη για τους Περαματιώτες και “μάχη” για την πεντάδα

Την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε το Νέο Ικόνιο επί του Ερμή Ζωγράφου με σκορ 6-3 στο κλειστό του Περάματος, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, και θα διεκδικήσει (με όσες πιθανότητες του αντιστοιχούν) μία θέση στην πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με αυτογκόλ της ομάδας του Θανάση Τσακανίκα, η οποία βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα πριν το ημίχρονο, για να πάνε οι δύο πλευρές ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1).

Στην επανάληψη, οι Περαματιώτες μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια, και με 3 γρήγορα γκολ μπήκαν σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση (4-1). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά στο ένα τέρμα, και αύξησαν την πίεση στα αντίπαλα καρέ ψάχνοντας μέχρι και την ισοφάριση, όμως οι παίκτες του Θανάση Ζάχου διαχειρίστηκαν σωστά το υπόλοιπο του αγώνα, σκόραραν άλλες δύο φορές, και κλείδωσαν τη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Περαματιώτες φτάνουν τους 17 βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο στην 8η θέση, ενώ ο Ερμής έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την 4η θέση, παραμένοντας σ’ αυτή στους 23 βαθμούς, με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γ. Χονδρουδάκης (2), Π. Χονδρουδάκης, Κοντογεώργης, Γκεγκάι και αυτογκόλ, ενώ για τους φιλοξενούμενος σκόραραν οι Παυλίδης, Κολέντζος και Τσέπας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο