fbpx

Κερδισμένοι και χαμένοι στη μάχη του Big-5 

Κερδισμένοι και χαμένοι στη μάχη του Big-5 

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή επί του Αρη, η ΑΕΚ πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Παναιτωλικό και ο μεγάλος χαμένος της 22ηςαγωνιστικής ήταν ο ΠΑΟΚ με τον τρόπου που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, στην Τρίπολη, μια μόλις εβδομάδα πριν υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Τούμπα.

Οι «πράσινοι» είναι βέβαιο ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο, όπως παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια του φέτος, όπου έχουν πάρει πολλούς βαθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις καθυστερήσεις, όπως έκαναν και στο «Κλ. Βικελίδης». Και πέρα από την μαχητικότητα τους, έχουν στο ρόστερ τους έναν σέντερ φορ τον Ιωαννίδη που έχει κάνει άλματα προόδου και επιμένει να βγάζει την ομάδα του από τα δύσκολα.

Η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό παρέμεινε σοβαρή και δεν πετούσε στα σύννεφα μετά τον θρίαμβο της επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Καθάρισε εύκολα με 3-0 και πάει στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική για να παίξει τα ρέστα της για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν άλλωστε, έβγαλε αντίδραση και την έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο μετά την τριάρα από την ΑΕΚ. Πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη του φέτος με 6-1 επί του Παναιτωλικού και επανέφερε την ηρεμία μέσα και γύρω από την ομάδα. Όμως παρά το ρεσιτάλ του 2ου ημίχρονου, κατάφερε να αγχωθεί έστω και λίγο και να δεχθεί γκολ σε μια φάση που εννέα «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μέσα στην περιοχή τους. Και όσο οι κακές συνήθειες δεν κόβονται, τόσο τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα στα πλέι οφ…

Ο τέταρτος της παρέας ΠΑΟΚ αποδέχθηκε ιδανικός αυτόχειρας στη Τρίπολη. Πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι κέρδιζε μέχρι το 90’ με 2-0 κι όμως δεν κατάφερε να νικήσει; Το τελικό 2-2 του φέρνει περισσότερη πίεση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, περισσότερη και από το γεγονός ότι έμεινε 4ος και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο