fbpx

Ευχάριστα νέα για τον Νταντσένκο

Ευχάριστα νέα για τον Νταντσένκο

Θετικά είναι τα νέα σε σχέση με την κατάσταση υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς όπως φαίνεται πως έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 28χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια.

Ο άτυχος παίκτης, υπέστη τριπλή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι γιατροί τον επανέφεραν με απινιδωτή κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην εντατική.

«Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του. Έχει συνείδηση. Οι γιατροί κάνουν μια ακριβή διάγνωση για το πόσο εκτεταμένη ήταν η καρδιακή προσβολή. Απ’ αυτό θα εξαρτηθούν τα περαιτέρω βήματα των γιατρών. Εάν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή εάν όλα θα αντιμετωπιστούν με ιατρική περίθαλψη», ανέφερε ο δημοσιογράφος του καναλιού «Football 2.0», Μίροσλαβ Νέμπεσνικ.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε και το πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό.
«Ήταν μια κανονική προθέρμανση, ούτε καν στη μέση της προπόνησης. Οι συμπαίκτες παρατήρησαν ότι ο Νταντσένκο συμπεριφέρεται περίεργα. Αρχίζει να κουνιέται από άκρη σε άκρη, κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του. Οι παίκτες τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε. Του έγιναν ενέσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει η καρδιά. Χρειαζόταν όμως απινιδωτής, δεν αρκούσε το άμεσο καρδιακό μασάζ. Όλη αυτή η διαδικασία άντλησης του Όλεγκ διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές και χρειάστηκε άλλες τόσες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο