fbpx

Σαλαμίνα ΓΣ-Λάρισα Futsal 3-4: Έφυγαν με το “διπλό” από το νησί οι Θεσσαλοί

Σαλαμίνα ΓΣ-Λάρισα Futsal 3-4: Έφυγαν με το “διπλό” από το νησί οι Θεσσαλοί

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Λάρισα Futsal επί της Σαλαμίνας ΓΣ στο «Νίκος Γραμματικός» με σκορ 3-4, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία ανεβαίνει κι’ άλλο στη βαθμολογική κατάταξη και θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή τελική της θέση στο πρωτάθλημα.

Οι νεοφώτιστοι Θεσσαλοί πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά το τελευταίο διάστημα, και από τις τελευταίες θέσεις έχουν φτάσει πλέον στην 7η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι νησιώτες έμειναν στην 5η θέση με 21 βαθμούς, και θα ψάξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε δύο περιπτώσεις στο ματς, με τους Λαρισαίους να ισοφαρίζουν σε ισάριθμες φορές, ενώ πήραν και το προβάδισμα για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο (2-3). Οι παίκτες της Σαλαμίνας κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ (3-4).

Και τα 3 γκολ για τους νησιώτες πέτυχε ο εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού Τάνκα, ενώ για την ομάδα της Λάρισας τα γκολ της νίκης σκόραραν οι Μαυρομάτης, Λιλολάρι, Τσιρογιάννης και Γκατζούλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο