fbpx

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1: Εβγαλε το άχτι του

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1: Εβγαλε το άχτι του

Μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός ξέσπασε κατά του Παναιτωλικού στην 22η αγωνιστική της Super League, τον οποίο συνέτριψε με 6-1 στη μεγαλύτερη φετινή νίκη των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Για τον Παναιτωλικό αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα από τη μέρα που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια…

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του και στο 9’ από μπαλιά του Εμβιλά ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα και ο Μπακαμπού πετάχτηκε στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ.

Τα γκολ ελευθέρωσε τους Πειραιώτες που στη συνέχεια είχαν την υπεροχή, έβγαλαν συνεργασίες αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Κοντογιάννη, πέρα από ένα σουτ του Χάμες λίγο άουτ. Τελικά με τη λήξη του ημιχρόνου από χτύπημα φάουλ του Φορτούνη ο Παπασταθόπουλος πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν τα προηγούμενα ματς και μπήκαν νωθροί στο ματς κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός που βγήκε μπροστά και στο 49’ κατάφερε από γύρισμα του Κολοβού, με τον Καρέλη να μειώσει σε 2-1, αγχώνοντας ως ένα βαθμό τους γηπεδούχους, που στο 61’ ηρέμησαν εκ νέου, αφού από κόρνερ του Φορτούνη ο Χάμες με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1.

Και στο 67’ από μπαλιά του Χάμες ο Κανός με ωραία προσπάθεια και πλασέ έκανε το 4-1 και σήκωσε τη φανέλα του αφιερώνοντας το γκολ στη μητέρα του που πέθανε πριν λίγες μέρες. Και για αυτή του τη κίνηση ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα! Απίθανα πράγματα…

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί και στο 75’ ο Κανός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κοντογιάννη και ο Χάμες έγραψε το 5-1. Και στο 89’ ο Ελ Αραμπί έδωσε στον Βαλμπουενά που με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το τελικό 6-1.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μόρσει, Λιάβα, Κανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος (57’ Μπα), Παπασταθόπουλος, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (76’ Κασάμι), Χάμες (76’ Βαλμπουενά), Γκάρι (57’ Κανός), Φορτούνης (78’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας (69’ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78’ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83’ Πέδρο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο