fbpx

«Μη με χτυπάτε άλλο», φώναξε ο πατέρας του Άλκη και αποχώρησε έξαλλος από το δικαστήριο

«Μη με χτυπάτε άλλο», φώναξε ο πατέρας του Άλκη και αποχώρησε έξαλλος από το δικαστήριο

«Μη με χτυπάτε άλλο»: Με αυτή τη φράση, που παραπέμπει στα τελευταία λόγια του Αλκη Καμανού, αντέδρασε ο πατέρας του και αποχώρησε από την αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του νεαρού φοιτητή.

Ο πατέρας του Άλκη δεν συγκρατήθηκε και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο όταν ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης προσπαθούσε με τις ερωτήσεις του να αποδείξει ότι η δολοφονική επίθεση ήταν άλλη μία οπαδική επίθεση.

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με την προβολή βίντεο που δείχνουν τη διαδρομή των «12» με τα τρία οχήματά τους, κατευθυνόμενοι προς το σημείο της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Άλκη και της παρέας του στην περιοχή του Χαριλάου.

Ειδικότερα, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων υπεράσπισης, παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τον αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών που εξετάστηκε, να περιγράφει βήμα- βήμα την διαδρομή των τριών οχημάτων και αναλυτικά τις κινήσεις και τις θέσεις των δραστών σε σχέση με το δολοφονικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο