fbpx

Λίβερπουλ-Έβερτον 2-0: Έδειξε ποιος κάνει «κουμάντο» στο Μέρσεϊσαϊντ

Λίβερπουλ-Έβερτον 2-0: Έδειξε ποιος κάνει «κουμάντο» στο Μέρσεϊσαϊντ

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Έβερτον σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήθελαν απελπισμένα τους βαθμούς της νίκης αλλά οι “Κόκκινοι” ήταν αυτοί που κατάφεραν από την αρχή να δείξουν ότι το ματς τους ανήκει. Πράγμα που έγινε, αφού νίκησαν με 2-0 τα “Ζαχαρωτά”  και πήραν τον ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Το ματς :

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι και ξεκίνησαν να απειλούν από πολύ νωρίς την αντίπαλη άμυνα, θέλοντας να καταστήσουν σαφές πως ο σκοπός τους ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ο Σαλάχ στο 36′ έβαλε την υπογραφή του για την νίκη των Κόκκινων αφού έκανε το 1-0 . Με αυτό το σκορ η Λίβερπουλ πήγε στην ανάπαυλα ήρεμη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κόντι Γκάκπο δεν άργησε να δώσει στην Λίβερπουλ αυτό που ήθελε, ένα δεύτερο γκολ. Στο 49ο λεπτό έκανε το 2-0 και σφράγισε την νίκη της ομάδας του , αφού η Έβερτον δεν μπορούσε να βρεί απαντήσεις στα γκολ που είχε δεχτεί. Η ομάδα του Κλοπ έριξε τον ρυθμό της χωρίς ωστόσο να χάσει τα πατήματα της αφού έκανε διαχείριση του σκορ. Το ματς έληξε με την Λίβερπουλ να πανηγυρίζει την νίκη και να βρίσκεται στην ένατη θέση με 32 βαθμούς , ενώ η Έβερτον παρέμεινε στην 18η θέση και στους 18 βαθμούς.

Γκολ: Σαλάχ 36′ , Γκάκπο 49′

Λίβερπουλ:
Άλισον, Αλεξάντερ Ανρλοντ, Μάτιπ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς, Σαλάχ, Νιούνεζ, Γκάκπο

Έβερτον:
Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ταραζόφσκι, Κόντι, Μικολένκο, ΜακΝιλ, Γκεγέ, Ιβόμπι, Ονάνα, Ντουκουρέ, Σιμμς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο