fbpx

Κόμπρα ΑΠΣ-Ολυμπιακός Futsal 4-3: Αγχωτική νίκη για τους γηπεδούχους στο Βύρωνα

Κόμπρα ΑΠΣ-Ολυμπιακός Futsal 4-3: Αγχωτική νίκη για τους γηπεδούχους στο Βύρωνα

Τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 4-3 πήρε η Κόμπρα ΑΠΣ κόντρα στον Ολυμπιακό Futsal στο κλειστό του Βύρωνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία ανεβαίνει στη βαθμολογική κατάταξη και θα διεκδικήσει στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος μια θέση στην πρώτη 5αδα.

Οι γηπεδούχοι, που με την επικράτησή τους φτάνουν τους 18 βαθμούς, εδραιωμένοι στην 6η θέση, κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά μείωσαν οι “ερυθρόλευκοι” και το σκορ ήταν 2-1 στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, κάθε φορά που οι παίκτες του Χάρη Γράψα σκόραραν, δέχονταν λίγο αργότερα την απάντηση από τους φιλοξενούμενους, που πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, όμως δε βρήκαν και 4ο γκολ, και έτσι παρέμεινε το τελικό σκορ (4-3), με το οποίο παραμένουν στον έναν βαθμό, και φυσικά στην τελευταία θέση.

MVP του αγώνα ο Κουτσογιάννης με δύο γκολ για την Κόμπρα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Τσατσούλης και Παντελάτος. Οι Περαματιώτες βρήκαν τέρματα από τους Θανασάι (2) και Ζελέκου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο