fbpx

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Κάζο για τον Δικέφαλο που γκέλαρε ενώ κέρδιζε 2-0 μέχρι το 90’

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2: Κάζο για τον Δικέφαλο που γκέλαρε ενώ κέρδιζε 2-0 μέχρι το 90’

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 90’ νικούσε 2-0 στην Τρίπολη, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα δέχθηκε δύο γκολ από τον Αστέρα και «πέταξε» δύο βαθμούς.

Οι ασπρόμαυροι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, δεν το έκαναν και στο τέλος το πλήρωσαν.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς. Στο 6’ ο Νάρεϊ εκτέλεσε κόρνερ, ο Νάσμπεργκ μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι στον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πήγε και πάλι στον Νάσμπεργκ ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο Νορβηγός έγινε ο 13ος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα!

Στο 0-1 έπαθε μπλακ άουτ όλη η άμυνα των γηπεδούχων και γι’ αυτό ο Ακης Μάντζιος φώναζε από το πάγκο.

Πρόστιμο

Στο 10’ οι «ασπρόμαυροι» έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ο Νάρεϊ «χόρεψε» δύο αντιπάλους από δεξιά και στην τελική του μέσα από την περιοχή ο Παπαδόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Από την εκτέλεση της στημένης φάσης ο Ίνγκασον έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Κι αυτή η φάση έδειξε πως οι Αρκαδες έχουν πρόβλημα στις στατικές.

Στη φάση του 10’ ο Νάρεϊ μπορούσε να «σπάσει» την μπάλα στον Ολιβέιρα ή στον Κωνσταντέλια για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά δεν το έκανε. Ο Λουτσέσκου είπε στον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Χρήστο Καρυπίδη, να επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ στον στράικερ της ομάδας!

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Φωτιά

Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά από το ξεκίνημα του και στο 12’ ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Ριέρα πέρασε εξαιρετική μπαλιά στο Κρέσπι, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν περισσότερο, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα.

Στο 33’ ο Ζίβκοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Σάστρε το σουτ του οποίου πέρασε ξυστά άουτ.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δύο δοκάρια

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη και στο 36’, αλλά δεν το έκανε λόγω ατυχίας. Κι αυτό διότι μετά το σουτ του Νάρεϊ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Στο 39’ ο Αστέρας… απάντησε στα δοκάρια. Το φοβερό βολέ του Σίτο απέκρουσε ο Ζ. Ζίβκοβιτς με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι.

Ο αγώνας είχε γίνει ροντέο και στο επόμενο λεπτό ο Δικέφαλος έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία. Ο Νάρεϊ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Κωνσταντέλια, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 44’ ο Κωνσταντέλιας δοκίμασε και πάλι το πόδι του και πάλι ήταν άστοχος.

Το πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου πέρασε χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 62’ με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει το σουτ του Νάρεϊ.

Στο 79’ ο Γκαρντάφσκι έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Νόμισε ότι «καθάρισε» αλλά…

Ο Δικέφαλος έψαχνε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το «τρίποντο» της νίκης κι αυτό ήρθε στο 82’ με άψογο τελείωμα του Μπράντον μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες (0-2).

Ο Αστέρας δεν παράτησε το παιχνίδι και απείλησε στο 84’ με σουτ στη κίνηση του νεαρού Προύντζου, με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει την μπάλα.

Στο 89’ ο Κετζιόρα δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας μείωσε το σκορ. Ο Κρέσπι σέντραρε, ο Κωστέας δεν πρόλαβε τα κάνει την προβολή, αλλά ο Σίτο από πλάγια σκόραρε.

Στον Αστέρα κυνήγησαν την ισοφάριση κι αυτή ήρθε στο 94’. Ο Τασουλής σέντραρε και ο Πίτσου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Γκολ: 90’ Σίτο, 94’ Πίτσου /6’ Νάσμπεργκ, 82’ Μπράντον
Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Σανταφέ / Νάρεϊ, Νάσπεργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (46’ Γκαρντάβσκι), Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες (86’ Τασουλής), Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος), Ριέρα (77’ Τιλίκα), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες (87’ Κωστέας).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88’ Φελίπε Σοάρες), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (89’ Κετζιόρα), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (77’ Τάισον), Ολιβέιρα (68’ Μπράντον).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο