fbpx

Κόουλμαν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

Κόουλμαν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Βόλο εξέφρασε ο Κρις Κόουλμαν μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής του Ατρόμητου επεσήμανε πως ο στόχος των play offs Που είχε θέσει, χάθηκε και πως η επιθετική εικόνα της ομάδας του ήταν απογοητευτική.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ναι, πιστεύουμε πως χάθηκε ο στόχος των play offs. Στον πρώτο γύρο τους κάναμε δώρο τα δυο γκολ, σήμερα επίσης το ίδιο. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Πιο πολύ θα έλεγα είμαι απογοητευμένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Πέρα από ένα 20λεπτο που σκοράραμε και πιέσαμε για την ανατροπή, ήμασταν κακοί.»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόουλμαν στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόουλμαν στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8xMi8xNi8zN18zM182M2U5MTVjZGExMTZmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M57S”,”uploadDate”:”2023-02-12T16:38:55.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqgqc8nkurgp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο