fbpx

Άρης-Παναθηναϊκός: Στην χειρότερη φάση τους οι Κίτρινοι – Με καλή ψυχολογία το Τριφύλλι

Άρης-Παναθηναϊκός: Στην χειρότερη φάση τους οι Κίτρινοι – Με καλή ψυχολογία το Τριφύλλι

Στις 20:00 (12/2), ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Κλ.Βικελίδης” με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα τους τρείς βαθμούς, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Ο Άρης, κατεβαίνει στο παιχνίδι με τον Απόστολο Τερζή στη θέση του Άλαν Πάρντιου. Αυτό είναι ένα οικείο σκηνικό για τον Έλληνα τεχνικό, που έχει κληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν να αναλάβει τον ρόλο πρώτου προπονητή και ειδικά πριν από ντέρμπι. Οι Κίτρινοι ψάχνουν το restart μετά το “χαστούκι” στη Νίκαια όπου γνώρισαν την πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη-δήλωση για την μάχη του τίτλου.

Για τον Άρη η απουσία του Μπράμπετς είναι ένα σοβαρό θέμα, ωστόσο επανέρχεται μετά από καιρό ο Ενκουλού και μαζί του ο Πάλμα. Στην αποστολή μπήκε καυευαυιμ ο Χριστοδουλόπουλος ενώ για το Τριφύλλι απουσιάζει σταθερά ο Μάγκνουσον και γυρίζει ο Κουρμπέλης.

Αυτή την στιγμή η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει το πάνω χέρι φαινομενικά, καθώς δεν έχει έναν σταθερό προπονητή, έχει την ψυχολογία ανεβασμένη μετα την νίκη επί της Λαμίας, και βρίσκει τον Άρη στην πιο άσχημη φάση της σεζόν.

Από την άλλη ο Άρης έχει το άγχος για την νίκη, όχι όμως τόσο όσο το έχει ο Παναθηναϊκός που κυνηγά την ΑΕΚ και τον κακό του εαυτό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο