fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 5-3 Σιγά μην το έχαναν οι Μαδριλένοι – Δικό τους το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 5-3 Σιγά μην το έχαναν οι Μαδριλένοι – Δικό τους το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου (11/2) αντιμετώπισε την Αλ Χιλάλ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και κατέκτησε το τρόπαιο με μια ευρεία νίκη (4-3). Ένα τρόπαιο το οποίο η ομάδα της Μαδρίτης είχε να κατακτήσει από το 2018 και το ήθελε για ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ισπανία και Champions League.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου. Σαφώς ανώτεροι από τους παίκτες της Αλ Χιλάλ, πίεζαν μπροστά από νωρίς και έψαχναν το γκολ το οποίο ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Πέντε λεπτά αργότερα (18′), ο Βαλβέρδε έκανε το 2-0 και έδωσε στην Ρεάλ προβάδισμα στον τελικό, θέτοντας τις βάσεις για την νίκη.

Η Αλ Χιλάλ, δεν απογοητεύτηκε από τα δύο γκολ που δέχτηκε νωρίς στον αγώνα και πάλεψε να βρεί την απάντηση, όπως και έγινε αφού στο 26′ ο Μαρεγκά μείωσε σε 2-1. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ μπήκε στο γήπεδο χωρίς να έχει διάθεση να αφήσει την Αλ Χιλάλ να κάνει παιχνίδι και θέλησε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση νίκη. Στο 54′ ο συνήθης ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά, έκανε το 3-1. Από εκεί και μετά τα πράματα πήραν τον δρόμο τους και η Βασίλισσα έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 58′ με τον Βαλβέρδε.

Οι παίκτες της Αλ Χιλάλ έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να πάρουν το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι και δεν τους “έριχνε” την ψυχολογία το σκορ. Στο 62′ βρήκαν το δεύτερο τους γκολ με τον Βιέτο, καθώς η Ρεάλ είχε χαλαρώσει αρκετά ανασταλτικά.

Όμως ο Βινίσιους θέλησε να τιμωρήσει τους αντιπάλους τους για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και διπλασίασε τα τέρματα του στο 69′ κάνοντας το 5-2.

Ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να αντικαταστήσει τέσσερις παίκτες πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών αφού το ματς ήταν σίγουρο και έκανε συντήρηση δυνάμεων στους ποδοσφαιριστές του .

Η Αλ Χιλάλ δεν έδειχνε πρόθυμη να παρατήσει το ματς και εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την χαλάρωση των Μαδριλένων και μείωσε σε 5-3 με τον Βιέτο που διπλασίασε τα τέρματα του .

Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να απειλήσει την Ρεάλ και το ασφαλές σκόρ που είχε δημιουργήσει στο ματς και η αναμέτρηση έληξε με την Ρεάλ να σηκώνει το τρόπαιο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Αλ Χιλάλ.

Γκολ:
Βινίσιους 13′, 69′ , Βαλβέρδε 18′, 58, Μπενζεμά 54′, Μαρεγκά 26′ , Βιέτο 63′, 79′ .

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάρλο Αντσελότι
Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Αλάμπα, Μόντριτς (74′ Νάτσο Φερνάντεζ), Τσουαμενί (62′ Θεμπάγιος), Κρόος (74′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά (62′ Ροντρίγκο)

Αλ Χιλάλ: Ραμόν Ντίαζ
Αλ Μπαγιούφ, Αμπντουλχαμίντ, Αλνταβασάρι (75′ Καρίγιο) Μπολεχάι , Σου Τζάνγκ, Κανό, Κουλεάρ, Νταβσάρι (75′ Μισάλ), Βιέτο, Καρίλο, Μαρεγκά

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο