fbpx

Premier League: Απομακρύνονται από την εξάδα οι Μπλε – Χάνει έδαφος η Άρσεναλ : Τα αποτελέσματα

Premier League: Απομακρύνονται από την εξάδα οι Μπλε – Χάνει έδαφος η Άρσεναλ : Τα αποτελέσματα

Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ χάρη στη συνεργασία των νέων της παικτών Έντσο Φερνάντες και Ζοάο Φέλιξ, όμως για ακόμα ένα ματς δεν πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού έμειναν στο 1-1.

Η Άρσεναλ κόλλησε στην ισοπαλία με την Μπρέντφορντ και χάνει έδαφος στην απόσταση της από την Σίτι, που θα βρεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Τετάρτη 15/2.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν την άμυνα της Γουέστ Χαμ που ήταν ψηλά στο γήπεδο και κάπως έτσι η Τσέλσι προηγήθηκε στο 16′ όταν ο Έντσο Φερνάντες έβγαλε την πάσα στον Ζοάο Φέλιξ και εκείνο έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ στη δεύτερη του εμφάνιση με τους Μπλε.

Μετά το 20′ η Τσέλσι άρχισε να χάνεται από τον αγωνιστικό χώρο και στο 28′ ήρθε η ισοφάριση, μετά από αδράνεια της άμυνας της Τσέλσι, ο Έμερσον πλάσαρε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1. Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος είχε πιο χαμηλό ρυθμό , με την Γουέστ Χαμ να είναι περισσότερο απειλητική αλλά δεν έβρισε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Τσέλσι πίεσε προς το τέλος αλλά δεν είχε ούτε εκείνη την λύση για το γκολ. Στο 90′ ο Σούτσεκ φάνηκε να σταματά την πορεία της μπάλας με το χέρι, ίσως κρίθηκε από διαιτητή και VAR ότι ήταν το χέρι στήριξης στο τάκλιν και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ξανά γκέλα για την Άρσεναλ

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1-1

Στην αντίπερα όχθη, η Άρσεναλ έκανε ακόμη ένα στραβοπάτημα και έσωσε βαθμό (1-1) στην Μπρέντφορντ και παράλληλα μοίρασε χαμόγελα στην Σίτι που έχει την ευκαιρία να ψαλιδίσει την μεταξύ τους διαφορά.

Παρότι οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε λιγότερο από 10 λεπτά και τους στέρησαν τους τρεις βαθμούς.

Γκολ: Τροσάρ 6′ ,Τόνεϊ 74′

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Λέστερ – Τότεναμ 4-1

Μπεντανκούρ 14′, Μεντί 23, Μάντισον 25′, Ιχεανάτσο 45+4′, Μπαρνς 81′

Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον 1-1

Μαρτς 63′, Τόμκινς 69′

Φούλαμ- Φόρεστ 2-0

Γουίλιαν 17, Σόλομον 88′

Σαουθάμπτον – Γουλβς 2-1

Αλκαράζ 24′, Μπέντναρεκ 72′ (ΑΥΤΟΓΚ.)Γκόμες 87′

Κόκκινη κάρτα : Λεμινά 27′

Μπορμι- Νιούκαστλ 1-1

Η Νιουκάστλ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην σκληροτράχηλη Μπόρνμουθ και χάρη στον αρχηγό της Κίραν Τρίπιερ έφυγε με το βαθμό από το Vitality (1-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο