fbpx

Γκουαρδιόλα: «Πιστεύω πως θα αθωωθούμε»

Γκουαρδιόλα: «Πιστεύω πως θα αθωωθούμε»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος για παραποίηση οικονομικών στοιχείων.

Οι «Πολίτες» είναι αντιμέτωποι με ενδεχόμενες κυρώσεις σε περίπτωση που αποδειχθεί πως είχαν αποκρύψει οικονομικά στοιχεία σε περισσότερες από 100 μεταγραφές μέσα σε 9 χρόνια. «Ευτυχώς ζούμε σε μία χώρα όπου ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου», τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, συμπληρώνοντας: «Θα πρέπει να περιμένουμε. Στην τελική, η Premier League είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει και, όπως είχε γίνει με την υπόθεση της UEFA το 2020, θα υπερασπιστούμε και πάλι τους εαυτούς μας. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει τελικά. Αν τελικά όντως αθωωθούμε, με ποιο τρόπο θα αποζημιωθούμε για όλη την ηθική ζημιά που έχουμε υποστεί;»

Και συνέχισε με νόημα: «Δεν υπάρχουν εχθροί ή φίλοι, μόνο συμφέροντα. Αν υποβιβαζόμασταν στην League Two, θα καλούσαμε τον Μάικ Σάμερμπι και τον Πολ Ντίκοφ (παλιές δόξες της Σίτι) και θα ανεβαίναμε ξανά σιγά σιγά στην Premier League. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ομάδας και πιστεύω θα αθωωθούμε, όπως συνέβη και με την υπόθεση της UEFA».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο