fbpx

Αποθέωσε Αλμέιδα ο Θωμάς Μαύρος

Αποθέωσε Αλμέιδα ο Θωμάς Μαύρος

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ματίας Αλμέιδα και την ομάδα που έχει δημιουργήσει φέτος, ο Θωμάς Μαύρος.

Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και σχολίασε τη νίκη της Ένωσης επί του Ολυμπιακού και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Αργεντινό προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το 3-0 επί του Ολυμπιακού: «Είδα μια πολύ καλή ΑΕΚ απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο να παίρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το δεύτερο ημίχρονο».

Για την πορεία της ομάδας και το πώς έχει πετύχει όλα αυτά: «Ο κυριότερος λόγος είναι το νέο γήπεδο που πιστώνεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη και ακολουθεί ο Αλμέιδα που και εκείνος είναι επιλογή του προέδρου. Η φετινή ομάδα είναι έργο Αλμέιδα και μας κάνει περήφανους και χαρούμενους. Οι παίκτες τρέχουν ακατάπαυστα, υπάρχει ποιότητα. Όσο περνά ο καιρός περιμένω ακόμα καλύτερη απόδοση».

Για όσα ακούστηκαν για την ενδεκάδα: «Πρέπει να τον εμπιστευόμαστε τον Αλμέιδα. Και αυτό είναι το μυστικό ότι έχει φτιάξει ψυχολογία στα αποδυτήρια. Αν δεν υπάρχει η φιλία, η οικογένεια δεν υπάρχει ομάδα. Νιώθουν όλοι βασικοί είναι μεγάλη επιτυχία αυτό και εκεί στηρίζεται όλο αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Δίνει κάθε παίκτης το 100% κι αυτό είναι το μυστικό. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και γνωρίζει ο Αλμέιδα τους παίκτες του».

Για τον σέντερ φορ Λιβάι: «Ο Γκαρσία δείχνει βελτιωμένος, είχα κάποιες αμφιβολίες, διαψεύστηκα όμως και συγχαρητήρια στον Αλμέιδα. χαίρομαι που τον βλέπω, είναι πολύ δυνατός φορ, με δυνατό κεφάλι και σκοράρει».

Για τη μάχη του τίτλου: «Η ΑΕΚ υπερτερεί και μας κάνει αισιόδοξους ότι θα είναι πρωταθλήτρια. Ευελπιστούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο