fbpx

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Χατάισπορ

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Χατάισπορ

Προεκτάσεις και στο ποδόσφαιρο, μεταξύ άλλων, έχουν οι συνέπειες του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Σωματείων, Αλί Κοτς, η Χατάισπορ, ομάδα της πόλης που είχε τις περισσότερες ζημιές από τον σεισμό, πρόκειται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Αρκετοί ήταν οι παίκτες και άλλα μέλη του συλλόγου που είχαν εγκλωβιστεί στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν. Ο Γκανέζος εξτρέμ της ομάδας, Κρίστιαν Άτσου, παραμένει αγνοούμενος, καθώς και αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τανέρ Σαβούτ.

«Η Χατάισπορ έστειλε μια επιστολή. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα παίξουν τους υπόλοιπους αγώνες της φετινής σεζόν», δήλωσε ο Κοτς σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF) Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί.

«Εάν η Γκαζιαντέπ θέλει επίσης να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε με 17 ομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματα αυτών των δύο συλλόγων παραμένουν άθικτα»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με 17 ομάδες, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξουν κυρώσεις και στους συλλόγους που θα αποχωρήσουν, οι οποίοι απειλούνται ακόμη και με υποβιβασμό.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη Χατάισπορ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κέβιν Σονί, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από αυτά τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο