fbpx

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η Φιλαδέλφεια στις φλόγες – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η Φιλαδέλφεια στις φλόγες – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι απόψε το βράδυ της Πέμπτης (9/2, 20:30, Cosmote Sport 1HD), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet.

Η Ένωση τρέχει σερί επτά διαδοχικών νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βέβαια, τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ήταν αυτό με τον Άρη στην OPAP Arena (3-0) στις 29 Ιανουαρίου. Και αυτό διότι, την περασμένη Κυριακή προέκυψε η γνωστή σε όλους ιστορία, με τις εστίες του γηπέδου του Ατρομήτου.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα όπως φαίνεται πάει για… ενδεκάδα Κυπέλλου- αφήνοντας εκτός για λόγους ροτέσιον τους ΜουκουντίΡότα και Γιόνσον, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα κάποιος εκ των τριών. Επίσης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φερνάντες και Μοχαμάντι, με τον πρώτο να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες (οι Πειραιώτες είναι 4οι, υστερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία), στο -4 από την ΑΕΚ και στο -5 από τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανακοίνωσαν αποστολή. Ωστόσο, ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως έχει διαθέσιμους άπαντες πλην Μαρσέλο και Σισέ, άρα και τους Χάμες και Χουάνγκ, προαναγγέλοντας και την παρουσία του Τζολάκη στην εστία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο