fbpx

Ολυμπιακός Futsal-Πήγασος 3-7: Έφυγε με το “διπλό” από το Πέραμα ο Πήγασος

Ολυμπιακός Futsal-Πήγασος 3-7: Έφυγε με το “διπλό” από το Πέραμα ο Πήγασος

Μεγάλο εκτός έδρας “διπλό” πήρε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής επί του Ολυμπιακού με σκορ 3-7, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoximan Futsal Super League, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι μένουν ζωντανοί στο κυνήγι μιας καλύτερης θέσης, από την προ-τελευταία που βρίσκονται τώρα.

Η “Αγία”, αν και βρέθηκε σε δύο περιπτώσεις με την πλάτη στον τοίχο (1-0, 2-1), κατάφερε να ανατρέψει το σκορ πριν την ανάπαυλα (2-4), αλλά και να αυξήσει τη διαφορά, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη (2-6).

Οι “ερυθρόλευκοι”, βάζοντας και 5ο παίκτη μέσα για να αυξήσουν την πίεση στα καρέ των αντιπάλων τους, κατάφεραν απλώς να πετύχουν και ένα τρίτο τέρμα, για να διαμορφωθεί και το τελικό σκορ.

Ο Πήγασος φτάνει πλέον τους 13 βαθμούς, όντας στην 9η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός Futsal παραμένει με έναν βαθμό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Κοκκινίδης (4) και Κάρμης (3), ενώ για τους Περαματιώτες σκόραραν οι Ζελέκου, Θανασάι και Αδαμίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο