fbpx

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Πάρτι νίκης για πλέι οφ οι Βολιώτες, στα τάρταρα οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Πάρτι νίκης για πλέι οφ οι Βολιώτες, στα τάρταρα οι Βοιωτοί

Ο Βόλος με σχετική άνεση θριάμβευσε στην έδρα του Λεβαδειακού (3-0) και ανέβηκε και πάλι στηn πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 1.

Όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί στα πλέι οφ, καθώς από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα.

Μόλις μία συνάντηση είχαν πριν από το σημερινό ματς στην ιστορία τους οι δύο ομάδες κι αυτή στο πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, όπου ο Βόλος επικράτησε με 2-1. Πλέον, οι Βολιώτες μετράνε δύο νίκες, ενώ ο Λεβαδειακός έχει να νικήσει από τις 28 Δεκεμβρίου 2022 (1-0 τον Ιωνικό). Γι’ αυτό είναι καθηλωμένος στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Με 13 βαθμούς είναι 13ος κι αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να σώσει την παρτίδα. Σήμερα μέσα σε ένα ημίχρονο δέχθηκε τρία γκολ στην έδρα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιουργούσαν φάσεις για να… εκτελέσουν και να ανοίξουν το σκορ. Στο 4’ σουτ του Βρακά ήταν άστοχο, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 11’ το σουτ του Κούτσια.

Στο 21’ ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του Λούα Λούα. Ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν σε ετοιμότητα και στο 24’ σε προσπάθεια του Παναγιώτου. Ο 30χρονος αμυντικός δοκίμασε το πόδι του στο 26’, αλλά και πάλι ο Κλέιμαν αποσόβησε τον κίνδυνο.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο δίλεπτο 28’-29’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες. Στο 28’ ο Στογιάνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ σουτ του Τσιρίνος και στο επόμενο λεπτό η φάση είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια κατάληξη.

Στο 32’ ο Νταμπό πάσαρε στον Βρακά, το σουτ του οποίου ήταν άστοχο.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι πράσινοι της Βοιωτίας απείλησαν και πάλι. Ο Λούα Λούα έβγαλε επικίνδυνη σέντρα, όμως ο Γερεμέγεφ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Το πήρε πίσω

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Τ. Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου για μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Πιρές. Ο αθηναίος ρέφερι τσέκαρε τη φάση στο βίντεο και πήρε πίσω την απόφαση του.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Κυριάρχησε

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κυριάρχησε στο δεύτερο 45λεπτο και στο δεκάλεπτο 60’-70’ πέτυχε δύο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 61’. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση του Βόλου ο Κούτσιας «έσπασε» την μπάλα στον Πιρές κι αυτός νίκησε τον Στογιάνοβιτς (0-1).

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη στο 69’. Ο Αλχο έβγαλε την σέντρα και ο αμαρκάριστος Ντέλετιτς έκανε το 0-2.

Στο 71’ ο Νταμπό έβγαλε έξυπνη μπαλιά στον Σαχπεκίδη, όμως ο Κλέιμαν είχε διαβάσει τη φάση, βγήκε από την εστία και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα διαδοχικά σουτ των Σαχπεκίδη, Νίκα κόντραραν σε σώματα αμυνόμενων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’. Ο Καρτάλης έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Κούτσια, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Γκολ: 61’ Πιρές, 69’ Ντέλετιτς, 90’ Κούτσιας
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: /Σιέλης

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος (64’ Νίκας), Βήχος, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Βρακάς, Λούα Λούα (57’ Σαχπεκίδης), Γερεμέγεφ (64’ Σαβιέρ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (92’ Ταχάτος), Τσίρινος (80’ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88’ Πίρινεν), Κούτσιας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο