fbpx

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να η ευκαιρία για αποδείξεις

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να η ευκαιρία για αποδείξεις

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (5/12, 20:30).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες με 42 πόντους στην κατάταξη του πίνακα και όλοι περιμένουν μια σκληρή μονομαχία μεταξύ τους .

Από την μια ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει το τελευταίο διάστημα και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό είναι ίδια , με μια μικρή διατάξεις. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποδείξουν πως από εκεί που στον πρώτο γύρο όλοι τους είχαν ξεγράψει από την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκείνοι είναι ικανοί να φτάσουν σε αυτόν τον στόχο, πετώντας πίσω τους τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μίτσελ, εκτός από τους λόγους της βαθμολογίας, θέλει και ρεβάνς για το 1-2 στο Φάληρο για λόγους γοήτρου. Ο Ισπανός πήρε μαζί του Κανός και Μπουτούτσι που αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ εκτός πέραν των Μαρσέλο, Σισέ και Ανδρούτσου, έμεινε και ο Γκάρι Ροντρίγκες, για τον οποίο οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις για παραχώρησή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο