fbpx

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Ο ένας εξόντωσε τον άλλον

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Ο ένας εξόντωσε τον άλλον

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αλληλοεξοντώθηκαν (0-0) στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Super League κι έχασαν κι άλλο έδαφος από την κορυφή, σ’ ένα ντέρμπι που ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς ρυθμό στο δεύτερο.

Το ματς ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, έως ότου κατέβει ένα υβριστικό πανό με αποδέκτη τον Β. Μαρινάκη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο ματς και πίεσε ασφυκτικά τον Ολυμπιακό. Στα 17 δευτερόλεπτα ο Νάρεϊ από πολύ πλάγια θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Πασχαλάκη, ο οποίος έσωσε στο 2′ το σουτ του Ζίβκοβιτς από το σημείο του πέναλτι.

Οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν με κάθετη του Χάμες στον Μπακαμπού αλλά τον πρόλαβε με γρήγορη έξοδο ο Κοτάρσκι. Ο Πασχαλάκης πάντως έσωσε και 3η φορά στο 5′ σε βολίδα του Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ που είχε “σημαδέψει” τον Ρέαμπτσιουκ κι εκδήλωνε από εκεί τις περισσότερες επιθέσεις του, κυριάρχησε στο πρώτο 20λέπτο με τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να κρατήσει μπάλα αλλά δεν μπορούσε να νικήσει τον πρώην γκολκίπερ του. Επιθετικά ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ξανά στο ματς στο 22′ όταν η αριστερή βολίδα του Χάμες τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Και στο 29′ από λάθος του Ντάντας, ο Μαδούρας έκλεψε, ο Χουάνγκ σούταρε αλλά πρόλαβαν κι έβαλαν κόντρα οι αμυντικοί του “δικεφάλου”. Οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν για τα καλά το παιχνίδι και δημιούργησαν κι άλλους κινδύνους στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ντέρμπι δεν είχε την ίδια ένταση με το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις φάσεις που έκανε στο πρώτο μέρος, ενώ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κρατήσει τα άκρα του «δικεφάλου» και το κατάφερε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο φινάλε χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Σλοβάκος ρέφερι Ιβάν Κρούζλιακ “κιτρίνισε” τους Αουγκούστο, Παπασταθόπουλο, Σάστρε, Ροτινέι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες, Ντάντας (71’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (71’ Τόμας), Κωνσταντέλιας (91’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61’ Κανός), Μπιέλ (80’ Ραμόν), Χάμες (80’ Σαμασέκου), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο