fbpx

Πάρντιου: «Είχαμε πολλά προβλήματα» (vid)

Πάρντιου: «Είχαμε πολλά προβλήματα» (vid)

O Άλαν Πάρντιου στάθηκε στο πέναλτι του Ιωνικού και τις απουσίες ποδοσφαιριστών που είχε να διαχειριστεί για ένα ακόμα παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Για να είμαι δίκαιος για εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Ο Ιωνικός κέρδισε ένα πέναλτι που άλλαξε τις καταστάσεις. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήμα τραυματισμών. Περιμένουμε να είμαστε πιο υγιέις, να μπουν και οι μεταγραφέςπου ήρθαν στην ομάδα και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παχνίδι».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8wNC8xOS8xMV80OF82M2RlYWRmNGUwMmU2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M35S”,”uploadDate”:”2023-02-04T19:10:40.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqa0k8uljva9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο