fbpx

Οζίλ: Ένα ταλέντο που άγγιξε την κορυφή αλλά δεν έμεινε εκεί

Οζίλ: Ένα ταλέντο που άγγιξε την κορυφή αλλά δεν έμεινε εκεί

Ο Μεσούτ Οζίλ κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε μία ιδιαίτερη καριέρα που είχε μετρήσει αρκετές δόξες αλλά και πολλά περίεργα σκηνικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε και άρπαξε τον Γερμανό, από την Βέρντερ Βρέμης, πριν οι υπόλοιπες ομάδες καταλάβουν το ταλέντο που είχε αυτός παίκτης. Έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα με μια υπερομάδα.

Ο Οζίλ, όταν ακόμα έπαιζε μπάλα ήταν στην κορυφή του αθλήματος αφού η ικανότητα του να τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες ήταν αδιανόητη. Τόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όσο περισσότερο στην Άρσεναλ, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έκανε τους πάντες να τον θαυμάζουν με τον τρόπο που μπορούσε να παίξει. Αποτέλεσε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα της Άρσεναλ αλλά και με τον Ρονάλντο στην Μαδρίτη.

Κάποια στιγμή, η καριέρα ξεκίνησε να πέφτει όταν είχε επεισόδιο με την γερμανική ομοσπονδία εξαιτίας δηλώσεων του υπέρ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ερντογάν, τον προσκάλεσε στην χώρα του αλλά τελικά ποτέ ο Οζίλ δεν αγωνίστηκε με το εθνόσημο της πατρίδας των γονιών του.

Η τρέχουσα δεκαετία αποτελέσε την χειρότερη της καριέρας του, αφου η μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε δεν τον βοήθησε και τελικά αποφάσισε να αφήσει τους αγωνιστικούς χώρους μία για πάντα.

Σίγουρα ο Γερμανός, ήταν ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που θα μπορούσε να είναι στις συζητήσεις για τους κορυφαίος αλλά δεν έκανε σωστή διαχείριση τόσο της αξίας που είχε όσο και του ταλέντου του .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο