fbpx

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Για να ξεφύγουν από τα «χαμηλά»

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Για να ξεφύγουν από τα «χαμηλά»

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Ηράκλειο (4/2, 17:00, Cosmote Sport) με στόχο να ξεφύγουν αρκετά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

H oμάδα του Ηρακλείου παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό έχει πολύ καλή εικόνα στον δεύτερο γύρο και θέλει να ξεμπλέξει μια και καλή από τη μάχη της παραμονής.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθή Λουίς Φελίπε ενώ αντίθετα εκτός έμεινε λόγω τιμωρίας ο Χουάν Νέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:
Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Τοράρισον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τις δύο σερί ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο πηγαίνει στην Κρήτη για τη νίκη ώστε να φύγει και αυτός με μια καλή διαφορά από τον πάτο της βαθμολογίας.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Μπιλμπάο και Καραχάλιος ενώ εκτός έμεινε ο Τζίνο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ:
Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσαβός, Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο