fbpx

Ιωνικός – Άρης: Επικίνδυνη έξοδος για τους «Κίτρινους» στη Νίκαια

Ιωνικός – Άρης: Επικίνδυνη έξοδος για τους «Κίτρινους» στη Νίκαια

Ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Άρη (4/2, 19:00, Cosmote Sport 1) σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ψάχνουν νίκες για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ιωνικός μετά την… εξάποντη νίκη κόντρα στη Λαμία επιστρέφει στο σπίτι του για να αντιμετωπίσει τον Άρη και να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Νίκαια.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τους τραυματίες Γούλερι και Σόουζα. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαποκτηθέντες Μάνος, Μπουενά και Αλέν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού:

Αλέν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Μπουενά, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά και Μάντζης.

Από την άλλη ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών αφού βλέπει τον Βόλο και τον Ατρόμητο να βρίσκονται στο -2 και στο -6, αντίστοιχα.

Στο στρατόπεδο των Κιτρίνων υπάρχει αναμφίβολα απογοήτευση για τη φετινή μέτρια σεζόν ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστούν και τις πολλές απουσίες αφού στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ετέμπο, Ενκουλού, Πάλμα και Μάνου Γκαρσία. Στα ευχάριστα για τους «κίτρινους», επιστρέφουν οι Εμπακατά, Καμαρά και Καμάτσο, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο νεοφερμένος Ρουπ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Καμαρά, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο