fbpx

Super League 2-14η Αγωνιστική, Β’ Όμιλος: Στην Καλαμάτα η Κηφισιά, ελπίζουν Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή – To πανόραμα

Super League 2-14η Αγωνιστική, Β’ Όμιλος: Στην Καλαμάτα η Κηφισιά, ελπίζουν Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή – To πανόραμα

Επικίνδυνη έξοδο στην Καλαμάτα επιφυλάσσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 για την πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου, Κηφισιά. Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή που ακολουθούν έχουν, αντίθετα, εντός έδρας υποχρεώσεις.

Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας (Παρασκευή 3/2, 15:15) ταξιδεύει η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου και αήττητη, Κηφισιά. Η «Μαύρη Θύελλα» έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη διεκδίκηση της ανόδου, αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια της συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς. Η Κηφισιά, από την άλλη, έχοντας μόνο μία απώλεια μέχρι στιγμής, φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση.

Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή την ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς διαφορά, έχοντας, όμως, ένα και δυο παιχνίδι αντίστοιχα, περισσότερα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη (Δευτέρα 6/2, 15:15) τον δυνατό ΟΦ Ιεράπετρας ενώ η Παναχαϊκή περιμένει στην Αγυιά (Κυριακή 5/2, 14:45) τον Ολυμπιακό Β’ που είναι… μια του ύψους και μια του βάθους.

Πολύ φορμαρισμένη είναι και η Athens Kallithea FC που, όμως, έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (5/2, 14:45) από το Αιγάλεω. Επτά ματς αήττητη η Καλλιθέα (5-2-0), έξι το «Σίτι» (2-4-0) που, ωστόσο, δεν έχει νίκη εντός έδρας. Η ΑΕΚ Β’ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες καθώς αντιμετωπίζει την «προβληματική» Επισκοπή στο «Π. Ι. Βαδινογιάννης» (Σάββατο 4/2, 14:45).

Στα Περιβόλια (5/2, 14:45) θα διεξαχθεί ένα ακόμη ντέρμπι της Κρήτης, με τα Χανιά να υποδέχονται τον ταλαιπωρημένο Ηρόδοτο και να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη ενώ την ίδια μέρα και ώρα Ηλιούπολη και Προοδευτική τίθενται αντιμέτωπες, με τους φιλοξενούμενους του Αντώνη Νικοπολίδη να είναι αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς, θέλοντας να πάρουν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

15:15 | Καλαμάτα – Κηφισιά

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

14:45 | Επισκοπή – ΑΕΚ Β’

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

14:45 | Αιγάλεω – Athens Kallithea FC
14:45 | Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’
14:45 | Ηλιούπολη – Προοδευτική
14:45 |Χανιά – Ηρόδοτος

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

15:15 | Απόλλων Σμύρνης – ΟΦ Ιεράπετρας ΕΡΤ3

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο