fbpx

Super League 2-14η Αγωνιστική, Α’ Όμιλος: Η Νίκη Βόλου απειλεί τον Πανσερραϊκό – To πανόραμα

Super League 2-14η Αγωνιστική, Α’ Όμιλος: Η Νίκη Βόλου απειλεί τον Πανσερραϊκό – To πανόραμα

Το ντέρμπι των Β’ ομάδων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον Α’ Όμιλο. Ο πρωτοπόρος του οποίου έχει δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τη φορμαρισμένη και φιλόδοξη Νίκη Βόλου.

Τα «λιοντάρια» περιμένουν στις Σέρρες (Σάββατο 4/2, 14:45) τη Νίκη Βόλου, έχοντας «χτίσει» ένα σερί εννέα διαδοχικών επιτυχιών, όλες υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη. Οι Θεσσαλοί, όμως, κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο αντίπαλο αποτελούν, όπως έδειξαν και στην πρόσφατη επικράτησή τους επί του ΠΟΤ Ηρακλής, αλλά και όπως μαρτυρά και το δικό τους αήττητο επτά αγωνιστικών – έξι νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 15-3.

Πιθανή απώλεια βαθμών του Πανσερραϊκού ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ που, σε ένα ακόμη θεσσαλικό ντέρμπι, φιλοξενεί στο «Αλκαζάρ» (4/2, 13:45) την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τρεις σερί νίκες μετράει η ΑΕΛ, τη στιγμή που η Αναγέννηση στο 1-0 επί της Βέροιας πανηγύρισε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές όπου είχε μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Στο Ολυμπιακό Στάδιο (Παρασκευή 3/2, 14:45) κοντράρονται Παναθηναϊκός Β’ και ΠΑΟΚ Β’, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής. Το «τριφύλλι» ηττήθηκε έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες – όλες με σκορ 1-0.

Στα παιχνίδια της Κυριακής (5/2), ο ΠΟΤ Ηρακλής φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί καθώς υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο (14:45) τον ταλαιπωρημένο Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δεν έχει πια στον πάγκο του τον Βαγγέλη Στουρνάρα. Στη Βέροια (13:30), η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει τον πρώτο λόγο καθώς αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Ρόδου, ο Μακεδονικός έχει στην Ευκαρπία (14:45) τον πρώτο λόγο φιλοξενώντας τον Ηρακλή Λάρισας, όπως και ο Αλμωπός που κοντράρεται στην Αριδαία (14:45) με τον ουραγό Θεσπρωτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

14:45 | Παναθηναϊκός Β’ – ΠΑΟΚ Β’

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

13:45 | ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας ΕΡΤ3
14:45 | Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

13:30 | Βέροια ΝΠΣ – Διαγόρας
14:45 | ΠΟΤ Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας
14:45 | Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός
14:45 | Μακεδονικός – Ηρακλής Λάρισας

ΡΕΠΟ: Απόλλων Πόντου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο