fbpx

Σαβιέρ: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση και για πάντα “πράσινος”»

Σαβιέρ: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση και για  πάντα “πράσινος”»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ αποχαιρέτησε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα τον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες μετά αφού ανακοινώθηκε η παραχώρηση του στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Στις 29 Ιουλίου του 2020 εκπλήρωσα το όνειρο του να υπογράψω για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό! Δυστυχώς, την ίδια χρονιά, στις 21 Νοεμβρίου, στο 90ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένας τραυματισμός άλλαξε όλη την πορεία μου σε αυτή την φανταστική ομάδα.

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στον Παναθηναϊκό αλλά φεύγω με καθαρή συνείδηση ότι έδωσα το καλύτερό μου από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά την διοίκηση (πρόεδρο και διευθυντές), τα μέλη του επιτελείου, όλους τους φυσικοθεραπευτές, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες για να κάνουν τα πάντα να λειτουργούν, τον κόσμο που είναι το βασικό στοιχείο του συλλόγου αυτού αλλά κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου!

Τώρα θα είμαι ένας ακόμα που θα σας υποστηρίζει από μακριά και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο σύλλογος να πετύχει όλους τους στόχους του.

Μια φορά “πράσινος”, για πάντα “πράσινος”»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο