fbpx

Αποκλειστικό: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο… Γουέμπλεϊ;

Αποκλειστικό: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο… Γουέμπλεϊ;

Όλα δείχνουν πως ο φετινός τελικός κυπέλλου Ελλάδας θα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ, ο οποίος στα ημιτελικά αντιμετωπίζει τη Λαμία, και της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού. 

Βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ο τελικός πρέπει να γίνει στο Βόλο ή στο εξωτερικό. Οι διοικούντες την Ομοσπονδία δικαιολογημένα ανησυχούν ότι αν ο τελικός οριστεί στον Βόλο, πιθανότατα θα στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια. Για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει επαφές να κλείσουν γήπεδο στο εξωτερικό. 

Ηδη μίλησαν με την ΠΟ Αγγλίας και ζήτησαν να τους δοθεί το Γουέμπλεϊ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Στην περίπτωση που τους ανάψουν το πράσινο φως, θα πρέπει να γίνει μία οικονομική μελέτη για το αν θα έχει έσοδα και πόσα η ΕΠΟ. Στην Ομοσπονδία δεν πρόκειται να δεχθούν να μπουν μέσα για να γίνει ο τελικός στο Γουέμπλεϊ. Κι αν αυτό επιβεβαιωθεί από την οικονομική μελέτη, η ΕΠΟ θα έχει επαφές με την ΠΟ Γερμανίας για ένα μικρότερο γήπεδο. Στην ελληνική Ομοσπονδία ευελπιστούν ότι θα βρουν τη λύση και ο τελικός θα γίνει εκτός συνόρων για να μην σημειωθούν επεισόδια.

Στην ΕΠΟ υπήρχε σκέψη ο τελικός να διεξαχθεί στο Κατάρ ή την Σαουδική Αραβία, αλλά το σενάριο αυτό φρέναρε, λόγω καιρικών συνθηκών.  

Ο Πενηνταρίσιος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο