fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεαλ Σοσιεδάδ 0-0: Μοίρασαν βαθμούς και χαρά στην Βαρκελώνη – Τα αποτελέσματα

Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεαλ Σοσιεδάδ 0-0: Μοίρασαν βαθμούς και χαρά στην Βαρκελώνη – Τα αποτελέσματα

Η Βαγιαδολίδ απέδρασε με τους τρεις βαθμούς στην λήξη του ματς κόντρα στην Βαλένθια και την έφτασε στην βαθμολογία, ενώ Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα Βίγο πήραν τις νίκες με Οσασούνα και Μπιλμπάο αντίστοιχα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι Μαδριλένοι μπήκαν στο ματς με σκοπό να πάρουν τους τρεις βαθμούς ώστε να μην μείνουν πίσω από την πρώτη Μπαρτσελόνα και ξεκίνησαν την πίεση από την αρχή του αγώνα, αλλά το γκολ δεν ερχόταν για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ είχε την κατοχή και τις φάσεις όμως δεν έβλεπε το σκόρ να αλλάζει και άρχισε να αγχώνεται όσο περνούσε η ώρα, αφού ξεκίνησε να πιέζει και η Σοσιεδάδ που βρίσκεται μια θέση πίσω από τους Μαδριλένους.

Παρότι η Σοσιεδάδ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική για την άμυνα της Ρεάλ, άλλο τόσο μη αποτελεσματική ήταν η επίθεση της ομάδας του Αντσελότι

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, μοιράστηκαν από έναν βαθμό και παράλληλα μοίρασαν χαμόγελα στην ομάδα της Μπαρτσελόνα που ξέφυγε στους πέντε βαθμούς από την δεύτερη Ρεάλ και στους 8 από την τρίτη Σοσιεδάδ.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (29/1)

Βαγιαδολίδ – Βαλένθια 1-0
Λάριν 90′

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Σαούλ 74′

Θέλτα Βίγο – Ατλέτικο Μπιλμπάο 1-0
Άσπας 71′

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο