fbpx

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στους φορμαρισμένους Κρητικούς

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στους φορμαρισμένους Κρητικούς

Ολυμπιακός και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Σήμερα στις 16:00 (Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός στο «Γ.Καραϊσκάκης» υποδέχεται τον ΟΦΗ στο και ψάχνουν τη νίκη που θα τους επαναφέρει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.

Οι Πειραιώτες μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν επί του Άρη για το Κύπελλο και επέστρεψαν στις νίκες μετά την γκέλα απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1).

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ντόι (τιμωρημένος) και Κάσαμι, Μαρσέλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Στην απέναντι όχθη ο ΟΦΗ κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο αφού είναι για 5 αγώνες αήττητος με τα χαμόγελα να έχουν επιστρέψει για τα καλά στο Ηράκλειο.

Στην Αθήνα με τον ΟΦΗ είναι ο Γκρόνινγκ, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, όπως και ο Τσιλιανίδης. Αντίθετα εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε ο Μεγιάδο.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπιφουμά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο