fbpx

Με απόντες Βέρμπιτς και Μάγκνουσον ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Με απόντες Βέρμπιτς και Μάγκνουσον ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Χωρίς τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα αλλά και με τον  Χόρντουρ Μάγκνουσον που μπορεί να νιώθει καλύτερα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πούγγουρας, αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή, όπως και ο Κώτσιρας με τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν έπαιξε, αφού ήταν τιμωρημένος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φυσικά μαζί του τον Μαντσίνι, αλλά και τον Κλεϊνχέισλερ και δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να ξεκινήσει.

Ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει στο τέρμα, δεξί μπακ θα είναι ο Βαγιαννίδης ή ο Κώτσιρας και αριστερά θα παίξει ο Χουάνκαρ. Στόπερ θα είναι οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και στα χαφ, α Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης διεκδικούν δύο θέσεις. Στα άκρα θα είναι οι Παλάσιος, Μαντσίνι και ο Μπερνάρ πίσω από Σπόραρ ή Ιωαννίδης. Ασφαλώς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει με τρεις ο Σέρβος τεχνικός στη μεσαία γραμμή και να μείνει στον πάγκο αρχικά ο Μαντσίνι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο