fbpx

ΑΣΕ Δούκας-ΑΕΚ 2-1: Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι “νταμπλούχοι”

ΑΣΕ Δούκας-ΑΕΚ 2-1: Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι “νταμπλούχοι”

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον ΑΣΕ Δούκα απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 2-1, στο πλαίσιο του ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία μένει μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι περσινοί “νταμπλούχοι”, με την επικράτησή τους στο μεγάλο παιχνίδι στο κλειστό του Κορυδαλλού, φτάνουν τους 40 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 13 νίκες και μόλις μία ισοπαλία (από το προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ), ενώ η «Ένωση» μένει στους 37 βαθμούς, και κατά πάσα πιθανότητα αποχαιρετά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς η γηπεδούχος ομάδα με τον Βινίσιους, βάζοντας “φωτιά” στο ντέρμπι, που είχε ένταση και πάθος και από τις δύο μεριές, ενώ δεν έλειπαν και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών-αλλά και του πάγκου-, που έφεραν ως αποτέλεσμα την αποβολή του team manager των φιλοξενούμενων, Γκεντία Μπεγκάι.

Άλλο γκολ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα δεν είχαμε, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά κλειστές και προσεκτικές στη σάλα, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ της ανάπαυλας (1-0).

Στην επανάληψη, αμφότερες οι δύο πλευρές συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με τους κιτρινόμαυρους εν τέλει να φτάνουν στην ισοφάριση, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Μάνου, Καρύδα και Παπακώστα, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκει δίχτυα. 1-1.

Μπαίνοντας στο τελευταίο 10λεπτο του ματς, οι μπλε αύξησαν την πίεση στα καρέ του Χριστόπουλου, και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα και το δεύτερο (και νικητήριο) τέρμα τους, το οποίο πέτυχε ο Μουτσινάς σε τετ α τετ.

Η ΑΕΚ έβαλε και 5ο παίκτη για να ψάξει το γκολ της λύτρωσης, αλλά δεν το πέτυχε μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, και έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να χαμογελούν, παραμένοντας ακόμα αήττητοι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο