fbpx

Άρης κατά ΕΡΤ και Βαρούχα

Άρης κατά ΕΡΤ και Βαρούχα

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης, που στο στόχαστρό της αυτή τη φορά μπήκαν η «Αθλητική Κυριακή» και η κριτική του Παναγιώτη Βαρούχα στις επίμαχες φάσεις του αγώνα με την ΑΕΚ.

Προηγήθηκε άλλη ανακοίνωση η οποία καυτηρίαζε τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

“Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.

Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…”.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΑΕΚ – Άρης | Οι επίμαχες φάσεις”,”description”:”Οι επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8yOS8yMC80Ml8yOF82M2Q2ZGEzNGYyYmY2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M19S”,”uploadDate”:”2023-01-29T20:44:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq4ypd8u5rox”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο