fbpx

ΑΕΚ-Άρης: Βλέπει κορυφή η Ένωση, για την αντίδραση οι Θεσσαλονικείς

ΑΕΚ-Άρης: Βλέπει κορυφή η Ένωση, για την αντίδραση οι Θεσσαλονικείς

Οι ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται την Κυριακή στην OPAP Arena, με στόχο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Στην OPAP Arena είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα το απόγευμα (19:30, Cosmote Sport 1) αφού διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Η Ένωση με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένει την αυριανή (30/1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μετρά σημαντικές επιστροφές. Καταρχάς, του αρχισκόρερ της, Λιβάι Γκαρσία, αλλά φυσικά και του Νίκλας Ελίασον. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Από την άλλη ο Άρης θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο αφού για άλλη μια φορά έφτασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε.

Όμως μετρούν πολλές απουσίες αφού εκτός του Μάνου Γκαρθία, εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα, καθώς και οι Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης. Στα ευχάριστα για τον Πάρντιου, επέστρεψαν οι Οντουμπάτζο και Νταμπό.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Παναγίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο