fbpx

Super League 2-13η Αγωνιστική-Α’ Όμιλος: Τα βλέμματα σε Ευκαρπία και Βόλο – Το πανόραμα

Super League 2-13η Αγωνιστική-Α’ Όμιλος: Τα βλέμματα σε Ευκαρπία και Βόλο – Το πανόραμα

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με φόντο την κορυφή του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής. Ο Πανσερραϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ Β’ και ο ΠΟΤ Ηρακλής με τη Νίκη Βόλου.

Στην Ευκαρπία, ο ΠΑΟΚ Β’ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από τις δυο συναπτές ήττες που τον έριξαν από την πρώτη θέση. Εκεί όπου βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός των επτά διαδοχικών νικών.

Τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο και πλέον στρέφονται αποκλειστικά στο στόχο της ανόδου. Το ίδιο επιδιώκουν να κάνουν Νίκη Βόλου και ΠΟΤ Ηρακλής που τίθενται αντιμέτωποι στη Θεσσαλική πόλη. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο -8 από την κορυφή, έχοντας από τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Η φιλόδοξη ΑΕΛ, που φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης, δοκιμάζεται στο Πολύκαστρο από τον Απόλλωνα Πόντου. Οι «βυσσινί» πήραν επτά βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες τους και δείχνουν να συνέρχονται, σε αντίθεση με τους «ροσονέρι» που ψάχνονται και είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Όπως και ο Ηρακλής Λάρισας που φιλοξενεί στο AEL FC Arena τον Παναθηναϊκό Β’, με το «τριφύλλι» να έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, ακολούθησαν ισάριθμα «τρίποντα»).

Στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση φαντάζει ως φαβορί απέναντι στη Βέροια, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να μένει από νωρίς εκτός στόχου και να μη θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα.

Στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας των πολλών προβλημάτων μοιάζει εύκολο «θήραμα» για τον Αλμωπό Αριδαίας που έχει καλύτερη συγκομιδή εκτός, παρά εντός έδρας. Διαγόρας και Μακεδονικός, τέλος, τίθενται αντιμέτωποι στο «σμαραγδένιο νησί», με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

13:45 | ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός ΕΡΤ3
14:45 | Ηρακλής Λάρισας – Παναθηναϊκός Β’

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

14:45 | Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια ΝΠΣ
14:45 | Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ
14:45 | Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας
14:45 | Διαγόρας – Μακεδονικός
14:45 | Νίκη Βόλου – ΠΟΤ Ηρακλής

Ρεπό: Θεσπρωτός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο