fbpx

Στα ημιτελικά του League Cup η Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Στα ημιτελικά του League Cup η Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup μετά την εμφατική της νίκη με 6-0 επί της Μπρίστολ Σίτι ενώ νίκες πέτυχαν και η Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ.

 Στο Άστον Γκέιτ, η Χέιλι Ράσο πέτυχε τα πρώτα 2 γκολ για την ομάδα της και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με την Χαντίγια Σόου μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού. Πέντε λεπτά μετά το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και η Λόρεν Χεμπ για να κλείσει το ημίχρονο με 5-0 και σκόρερ την Μέρι Φάουλερ. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο μέρος η Χεμπ με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα.

youtube.com/watch?v=Sc9kXsWKJLE&ab_channel=Micael

 Στο Μπρίσμπειν Ρόουντ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Μπέθανι Ίνγκλαντ η οποία αγωνίστηκε με την Τότεναμ απέναντι στην παλιά της ομάδα, την Τσέλσι. Η Έριν Κούθμπερτ άνοιξε το σκορ για τις μπλε στο 38 με το πλεονέκτημα να διπλασιάζεται στο 68 με τη Φρανκ Κίρμπι προτού η Σαμ Κερ κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Σπερς ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις με την Ντρου Σπενς.

https://www.youtube.com/watch?v=sdNKj8WrPbE&ab_channel=Micael

 Στο Πρέντον Παρκ η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε 1-0 της Λίβερπουλ με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 88ο λεπτό από την Ντάνι Μπρινιάρσντοτιρ.

https://www.youtube.com/watch?v=5zHCE-tL05M&ab_channel=KimtrendTvWomenFootball
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο