fbpx

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Με περίπατο στα ημιτελικά η Λαμία (vid)

Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Με περίπατο στα ημιτελικά η Λαμία (vid)

Με δύο νίκες η Λαμία επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα συναντήσει τον νικητή από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Στη ρεβάνς η ομάδα από τη Φθιώτιδα επικράτησε με 4-2 και έτσι πέρασε με συνολικό σκορ 6-3.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε μόλις στο 3’. Ο Σιμόν σέντραρε από αριστερά, ο Ασκόφσκι έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα Παρ.

Το σκορ άνοιξε στο 8’. Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκέκας στο πρώτο δοκάρι άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Γιάννης Κουτζαβασίλης με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 20’. Ο Ασκόφσκι, μετά από πάσα του Ντε Βινσέντι, έσπασε το τεχνικό οφσάιντ της αντίπαλης άμυνας, βγήκε απέναντι από τον Φ. Κουτζαβασίλη, τον οποίο πέρασε με ντρίμπλα και σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία.

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 25’. Ο Ντε Βινσέντι γέμισε στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα, ο Παούλοβετς κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1). Ο Λευκορώσος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Στο 31’ η Λαμία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ασκόφσκι να μην μπορεί να σκοράρει εντελώς αμαρκάριστος από πλεονεκτική θέση.

Η υπόθεση πρόκριση στην ουσία σφραγίστηκε στο 39’. Ο Μαρτίνεθ γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Γκέκας πήγε να την διώξει, αλλά με στραβοκλωτσιά την έστειλε στα δίκτυα και έκανε το 3-1.

Η Λαμία πίεζε και για τέταρτο γκολ. Στο 44’ ο Μανούσος πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ήταν άστοχος, ενώ και ο Ντε Βινσέντι δεν βρήκε στόχο στο 50’.

Ο Τσούκαλος απείλησε στο 71′ για την Λαμία, ενώ στο 75′ το σουτ του Γεωργιάδη απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Στο 86’ με σουτ του Ελέζι μέσα από την περιοχή έγινε το 3-2 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93’ με σουτ του Τσιλούλη (4-2).

Γκολ: 20’ Ασκόφσκι, 25’ Παούλοβετς, 31’ αυτογκόλ Γκέκας, 93’ Τσιλούλης / 8’ Γ. Κουτζαβασίλης, 86’ Ελέζι
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
Κίτρινες: Ντε Βινσέντι, Στάνκο/ Γ. Γκούμας, Καρυοφύλλη, Καρατλίδης.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παούλοβετς (69’ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (60’ Βέργος), Ασκόφσκι (82’ Κοντονίκος), Μανούσος (69’ Τσούκαλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82’ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64’ Πέτρου).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8yNi8xNy8zNl8yMF82M2QyYmExNDMzZWIzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M13S”,”uploadDate”:”2023-01-26T17:38:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq2ay2u6055t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο